01 August 2011

Selamat Berpuasa!!

Bulan pose tahun ni dimulakan dengan membawa Zara pergi klinik sorang2 sebab batuk tak ilang lagi...kesian Zara malam jer mesti batuk...kalo pas minum susu pastu batuk mesti muntah...Zara tak demam cuma batuk ngan selsema jer...tadi dokter kate kahak die memang banyak tapi takleh sedut cume bagi ubat cair kahak ngn titik kat hidung untuk elak tersumbat...balik dari klinik masa dalam kete Zara meragam maybe ngantuk sebab pagi tadi die tgh tido aku nk tkr pampers die marah...yerla die baru nk tido tgk pun kesian nk kejut tapi nak wat cane dah lewat...masa die meragam tu kete tak banyak so aku sempat bagi sumbat botol susu kat Zara sambil drive...

hari ni jugak 1st day Zara kat rumah babysitter...hopefully Zara pandai behave tapi aku tak harap sangat sebab die tak selesa ngn batuk die tu...pas anta Zara pergi ofis tak tau nak buat ape so taip blog jerla...hari ni pun hari 1st stat keje pas cuti 2bln lbih...

otak pun jem baru kol 10 dah lapar mencik!

5 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

ziha, dh dtg keje ea...nnt i mai melawat k...jauh ni nk dtg.... :D

hEarTLeSs said...

haha awak kt bangsar ke?

haLyZaQiut said...

hahaha...manade la...kat cni... :P

cikmaz said...

lepas 3-4 hari kalau masih berkahak jgn lupa bawa jumpa dr tau!

hEarTLeSs said...

errr harini dah hari ke4 masih berkahak...kene g cek semula ke?