04 August 2011

Zara Nabilah

malam tadi macam bese zara bangun kol 3lebih nak susu pastu dah batuk2 terus die taknak tido...adoyai aku dahla nk sahur kol 5 tapi zara masih segar pulak...pastu layankan jela die main aku tukar pampers die igt dah selesa baru die boleh tido tapi tak tido gak...kompem lambat lagi die nak tido nih pastu aku pun bukak baju ngan barut main geletek2 jap pastu tepuk perut die eh budak ni kembung ni tapi apsal die tak nanges siap gelak2 lagi so aku urut perut die ngan minyak angin ade la kentut pastu die berak...perut still berbunyi tapi dah tak berak tukar pampers bungkus zara taknak tido jugak tak lame pastu mula la melalak ape pun taknak aku letak dlm buai enjut2 tido tgk jam dah pukul 5...

pas sahur aku nak tido balik die plak bangun...aku angkat bagi susu pastu letak atas tilam die tido la kejap...aku bangun 630 nak mandi toleh2 mate die terbeliak tgk aku...eh bdk ni tak tido ke pastu die kayuh kaki ngan tangan aku cakap nak mandi pastu pas mandi die panggil lak takut kot sorang2 hehe igtkan nk susu pastu aku nk solat subuh die tengok jer hehe pastu aku siap2 pakai tudung mase bukak pintu die panggil aku haha takut kene tinggal la tu turun tangga pun mulut bising cakap ape la tu layankan jelaaaa sampai bawah jerit plak sbb aku selubung kepala die ngan kain sebab ujan hehe marah la tu

ok habis dah cerita malam tadi

[macam pertandingan bercerita pulak]

9 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

bgus ziha....hari2 awk kena tulis zara watpe....nnt dia dh bsr, dia leh baca balik...hahaha...

l@dylily said...

comey nyer.. ^^

hEarTLeSs said...

liza - 2la esok cter prangai harini pulak haha

kikin - geram u!

SuryaRahman said...

zara, bilalah kita boleh berjumpa kan.

hEarTLeSs said...

raye ni aunty surya balik pontian tak? haha

lady sue said...

lucu la plak baca crite ummi zara ni.. hahahhaha

hEarTLeSs said...

hehe pngalaman anak 1st

Cik FaRiZaM said...

mesti zara bangga sbb muka dia masuk tv...eh masuk blog...silap-silap...cite pasal zara ni pon bukan kat blog ziha je,kat blog liza pon ada...hehe~

hEarTLeSs said...

kakakakaka glem gitew