15 August 2011

Zara pergi Tasik Titiwangsa

halluuu sebenarnyer post ni nak wat esok jer disebabkan mood yang merudum tapi bile dengar berita dari kak wati tadi terus eksaited rase cam nak balik rumah jer amek zara...hehe sebenarnyer berita nyer adalah zara dah pandai meniarap sendiri hehe sebelum ni aku letak die meniarap kejap jer die nak pastu merengek-rengek hehe tak sabarnyer nak bawak balik rumah...

tujuan aku kol kak wati tadi sebab nak tahu zara buat perangai ke tak sebab semalam balik dari outing zara macam takleh tido...tapi mata pejam mulut bising...sebenarnya memang plan nak g Tasik Titiwangsa tapi besela abah tu takut macam2 pastu dah tetibe kawan abah kol nak balik perlis skali soh amek kat PNM apelagi kte posing la dulu kannnn tapi semalam zara ok jer pegi Giant pun senyap jer tgk org gile shoping tgh bratur nak bayar tgk2 die dah tido...ai senang lak tido masa kat rumah Mak Bi meraung2 sebelum tido...haishhhh

layankan jela zara nih...

odw pegi Port Klang...hujan time ni sbb tu jadi rapper haha seb bek bkn wrapper

 zara terpejam la ummi..

 mercu tanda KL 

 abah nak shushu!!!

 zara nk main air!!

abah pegang kuat2 zara nak jatuh nih



2 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

Hahahha...hujan ye zara...tu pakai topi siap2 tuu...hik2...amboi, awal betul budak2 skrg ni meniarap la, berjalan laa..jgn esok zara dah berlari sudah....parah ni...hehhehe....

hEarTLeSs said...

haha bdk skg cpt btol