18 July 2010

suke suke suke!

hehe sepanjang 2thn [dikiradarifirstblogdaniniblogygketigasilajangantnyapedahjddgnblogyglaen] aku menulis blog, inilah kali pertama [seigt aku la] aku dpt award!!! yeayyyyyy suke suke suke! [pdhal dah smggu lbey bdk ni tag aku] time kasih pd sepupu-yg-masih-kurang-kerja keh3


"Nice Blogger & Great Blog special award"

ok sekarang haruslah melengkapkan post ini dengan membuat beberapa dulang bersalut kain hitam perkara:

1. Anda mesti memberi pujian kepada pemberi 'award' ini. 
  • ceh tak iklas tol bg award kene puji die plak hahaha ok2 pemberi award ni pada saye adalah seorang photographer amatur yang ade bakat terpendam terserlah melalui blog die dan anda boleh nilaikan sendiri [apsal skema lak ayat aku nih?]
  • beliau sgt hormat dgn org tua dan tetamu [makanya dragon ball choc ice blended with cream haruslah disajikan bila aku dtg hahahahaaa]
2. Sila beri 'award' kepada 10 bloggers yang lain.
saye dengan penuh rase ikhlas dan tawaduk ingin memberi anugerah kepada kanak-kanak ribena ini:
11 pon xpe kn?
     3. Anda mesti beritahu kepada 10 blogger ni.
    tgkla

    4. Bagaimana anda boleh di gelar 'blog' yang 'Best and Great'?
    tak tahu mane yg best dan great sbb org tension bc post aku lately hahaha

    ok itu saje

    bye!

    6 kanak-kanak berdangdut:

    munamuni said...

    hahaha....sengal ko, eleh, aku x makan puji....huhu...

    hEarTLeSs said...

    muahaha

    lady sue said...

    ziha... nanti kte buat tag awak ni yer.. otw.. heheheh

    haLyZaQiut said...

    baik boss...tag akan dijalankan dgn tertib....kih3...

    l@dylily said...

    ziha.. ni ke tag yg ko ckp??!!

    l@dylily said...

    hehe nnt aku wat ekk.. heheh