12 July 2010

pagi yang mendung

kuar rumah kol 7 tunggu yok bli nasik so dah lambat...jln pny jln dah smpai kg subang....hampir eksiden sbb satu kete seorg pakcik ni tetibe meluru keluar seb bek aku smpt brek & hon..tp aku lak yg kene hon ngn kete blkg hampeh pny pakcik len kali nk kuar tu sbr2 la kn jln kt c2 mmg bnyk kete ps2 nk kuar gak carik la jln laen!!!pg2 dah wat jantungku dikocok-kocok...

smpai kt jln airod yg ditutup aku ikot lane kanan [mmg ade 1 lane je pon] ps2 jem tetibe ade 1 kete buat lane baru blh kiri n kete yg laen pon ikot...lg la buat jem ps2 xpsl2 aku yg dah bratur dulu kene mintak jln plak nk msuk kiri sbb jln sempit ps2 makcik blkg aku ni xbg jln xmcm cilak ke???? ok kete ko same je ngn kete aku cumanya lisa lg cun dari kau!!! aku pon follow rapat blkg makcik tu and aku tenung muke die dr rear mirror kete die hehe ps2 die mcm kalut ps2 die pndg2 tmpt len huh! ade hati xbg jln pdhal ko yg mencelah! dah la bwk lembabbbbbb siput pon lagi laju la!!!!

astaghfirullahalazim...aku pose arini heheh

3 kanak-kanak berdangdut:

munamuni said...
This comment has been removed by the author.
munamuni said...

ko kene tagged lagi..yay2x

hEarTLeSs said...

tag ape plak? yg aritu pn xbuat g