17 July 2010

LENSA BURUK, THE CONTEST

haishhh asal blog walking jer mesti ade contest yang menarik and xpernah join...tapi bile tgk blog anak makngah and telah ditag untuk join contest ni terasa excited nk join LENSA BURUK, THE CONTEST by Cik Ti Anne....tapiiiiii [ade tapi lagi tu] xtau nak taruh gmbr ape until just now tersnap pulak gambar ni kt rmh sbb boring...

gambar yg saye nk taruhkan adalahhhhhh.......it's not edited ok!


Tajuk foto : Baldi Hitam Berhati Suci
Model Telefon Bimbit : Sony Ericsson W910i
Slogan :
Saya suka blog Lensa Buruk kerana kamu realistik



bdk2 bertuah yang dipaksa utk join adalahhhhhhh

ok kengkawan dan sesdare silalah join contest ini....saye join suke2 jer hehe

daaaa


oh lupa pula untuk tag papa munzir kih3 --> not with your DSLR ok!


eh nk tag cik teha gak la sbb die suke bergambar, amek gmbr and bkn fotogenik mksdnyer cantik di luar juga cantik di dalam gambar hehe


7 kanak-kanak berdangdut:

munamuni said...

ziha, cantik r gambar tu...aku tak tau istilah die ape tapi line tiang tu buat die nampak cm simetri....tapi tajuk die catchy lah wei, mane ko tau , hati die berhati suci?

hEarTLeSs said...

hahahahahaaaa die suci sebab die xpernah buat salah tapi aku yang selalu letak spender ngn bj kotor dlm die...die suci sebab die xpernah merungut...aku pn xsgke tersnap gmbr ni sbb tgh boring dah puas snap gmbr sndiri aku amek la gmbr kipas, lampu last skali baldi...aku igt nk ltk gmbr hset aku yg lg 1 yg dah berikat getah tu hehe gmbr mbah ngn kamilia tu aku suke gler weh!

munamuni said...

thank2u, ko suke dah cukup dah buat aku hikhik(ketawa gediks)

hEarTLeSs said...

haha sengal 2la aku kate ko leh jd photographer...xpe kumpul wet bli DSLR k! u go girl!!!

Fathiha Zainal said...

Ehe.. Sy mmg x fotogenik, tp fotogedik! Kih3!

Nice r gmbr baldi itam tu. Mcm ada maksud yg sgt2 mendalam. Ada sumthg yg valuable di situ. Cewwah! BTW, gdluck yea cik kak ziha! Akan sy cuba join jgk ini contest. :D

mohdmunzir said...

cehhh... haha...

hEarTLeSs said...

teha - join jgn xjoin hehe
munzir - gelak je ke kih3 wow first time komen ni yerla dah de blog sndiri dah xjadik silent reader keh3