23 July 2010

ape yang cuba disampaikan?

aritu aku ade post kt wall fb psl pompuan kurus lebih kolesterol dari pompuan gemok ps2 ade sorg minah ni mcm xpuas ati yerla sbb die kurus actually bkn la semua tp most of thin people...kes yg aku ckp tu mmg btol sbb aku knl la org tu die yang cter kt aku sndiri...dengan rs rendah diri aku ckp aku ni gemok yang kolesterol sbb prtghan thn lpas aku ade cek darah n LDL aku tinggi sket tapi bkn paras bahaya n aku pon dah wat macam2 gak tp skrg blom g cek lg...

esoknyer aku dapat emel dr bdk yang xpuas ati tu die bg link ke 1 website...dahla bg link jer xckp pape pon...kt website tu ade senarai ubat dan harge skali kire bli ubat secara online la...ps2 aku pon terpikir nape die bg aku link ni? tetibe terigt akan post kt fb tu...

ape yang cuba disampaikan sebenarnye? nk soh aku bli ubat turunkan kolesterol ke? ok nnt aku g cek kolesterol aku

4 kanak-kanak berdangdut:

Fathiha Zainal said...

Uish.. Ada yg x puas hati siap?? Ke dia terasa? Wahaha!

hEarTLeSs said...

haha yer kot xleh terima kenyataan heheh teha dah cek lom haha jgn tkt, xsemua org kurus tinggi kolesterol, arwah kakak ipar kurus gler kolesterol pon 0 huhu

SuryaRahman said...

haha. loser sey orang tu, mesti kolestrol die tinggi pastu sentap bila ko cakap macam tu. aku rasa ape kate ko forward balik email tu sambil bagitahu cadangan kau ubat mana yang sesuai untuk dia.

habis sentap sampai 15 tahun kemudian.

hEarTLeSs said...

haha ok gak kan?2 ar aku rase mst die sentap keh3