01 June 2010

alamak!

pjg tol nk wat tag oleh cik halyza tapi ok gak ade post baru hahahahahahaaaaaa....tapi pening gak nk pk 23 bende yg org kompem xtau psl diri aku heh?

1) bile masuk kete, & duduk disebelah driver, jari kelingking kiri aku pon automatik masuk lobang idong tp perkara ni berlaku bila dgn laki aku jer hahah pelik x? korang tau ke? haha

 ni la jari yang xsegan silu tu

2) aku ade taik lalat kt perot hahahaha korang tau ke?

3) sebelum aku bercinta dgn laki aku (kira2 2thn lps) aku sgt berat utk panggil tukang buat air kt kedai dgn panggilan 'bang' cthnyer 'bang, milo ice satu!' selalunyer aku akan ckp 'errrrr milo ice satu!' tp ps2 boleh jer [gatal] haha korang tau ke?

4) dulu, bile pegi kedai dan beli lebih dari 1 barang, aku akan membuat kira2 dlm otak smpai berpeluh2 supaya smpai kt kaunter aku akan bagi wang yang secukupnyer...tp skrg tak lagi tak tau la knp hahaha korang tau ke?

5) dari aku baby smpai umur 24thn aku tak pernah beli laptop...yang ade sekarang ni sbb subscribe streamyx bayar extra 10rgt every month...[ni kire beli ke x?] haha korang tau ke?

 ni la netbook free tu hahaha

6) kalo berjalan dengan Puan A dan Sang Along aku cukup bengang kalo orang kate aku ni KAKAK!! heh??? korang tau ke?

7) wahhhhhh knp baru nombor 7??? ok next, kawan aku kate kalo perubahan perasaan pada aku boleh automatik nmpk kat muke walaupun cube sembunyi dengan ketawa atau buat bodoh...yeke? korang tau ke?

8) aku suke tinggal sorang2 dari ramai2...[tak boring pon] haha try la tinggal sorang2 mcm aku skrg ni hehe korang tau ke?

9) saiz kasut aku antara 8-10 dan semua kasut husband aku muat ngam2 hehe [biasanya kn kaki laki lagi besar] korang tau ke?

10) tulisan sangat buruk, buku nota pon tak suke cantik2 sebab tak best nak bace kecuali math, tapi, nota kecik2 utk exam suke tulis cantik2 haha korang tau ke?

11) mase kecik2 sangat nakal dan paling banyak kene rotan ngan ayah kot haha ingat lagi degil sangat dah jatuh basikal smpai luka berparut pun esoknyer nak bawak jgk basikal laju2 smpai jatuh lagi kt tempat yang same...parut jatuh beskal tu ade lagi smpai skrg kt lutut kiri...besar lak tu hahaha korang tau ke?

12) suke carik pasal ngan laki aku supaya die selalu msg & call [kalo tak carik pasal pon call jgk tp xbest haha suami saye baek-korang jgn jeles] korang tau ke?

13) mase aku skolah menengah [sekarang pon] aku sangat gemok dan burok dan aku tak ramai sahabat, kawan ramai la haha korang tau ke?

14) muke aku garang & orang kate sombong tapi hati aku baek cecececehhhh haha korang tau ke?

15) selalu disalahertikan oleh orang lelaki...disebabkan aku burok dan dorang pasan dorang ensem, dorang kate aku suke dorang [pasan sungguh] haha korang tau ke?

16) dulu berangan nk carik pakwe ensem, putih pakai spec haha dulu la tapi sekarang husband sendiri la yang paling ensem pon hehehe [mampos aku kene luku kang] hahahaha korang tau ke?

17) hanya obses dengan sesuatu perkara sekejap jer...paling lame pun seminggu [kot] hahahaha korang tau ke?

18) mase darjah 1 pernah tunggu Sang Along kt tangga kelas die sampai habis waktu rehat tapi beliau tak juga muncul tiba dan aku tetap setia menunggu...dah nak abis rehat kawan beliau datang jumpe aku bagitahu beliau dah dibawak ke spital sebab apendix...bile die habis cakap jer loceng pun berbunyi...t.kasih sebab bagitahu 'awal'...korang tau ke?

19) aku rase aku ade taik lalat idop kt bibir atas tapi bile aku bgtau orang laen, dorang tak percaye...korang tau ke?

20) suke makan nasi + ikan goreng + kicap....sedap ooooo korang tau ke?

21) ade 4pasang kasut + 1pasang slipar jamban kat bawah meja ofis tapi pegi mane-mane pakai slipar jamban [tak termasuk yang bawah meja-kiranya aku ade 2 slipar jamban] korang tau ke?

22) suke makan dengan banyak sebab tu gemok + burok

23) aku selalu buat orang terasa...oleh itu aku mintak maaf banyak2 pada sesiapa yang sakit ati, pedih ulu hati & tongkeng dengan ape yang aku cakap...eh aku ikhlas ni korang tau ke?

yes!

2 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

ziha, num 16 awk sebijik sama ngan taste kita......kah3...putih, tinggi, hensem, pakai spec...wahahahhahaha.....

hEarTLeSs said...

hahaha taw xpe keh3