26 May 2010

sayemahuhidupgembira

jadi saye akan sentiasa berfikiran terbuka, positif dan bersangka baik...korang jangan tanya tau bile aku nak mengandung, bile aku nk berisi, bile nak dapat baby...sebab aku pon tak tahu jawapannyer...korang tau kan saye & husband masih lagi duduk asing-asing...so kite tak tahu kalau kite ade anak kite boleh jage dengan sempurna ke tak...mungkin kalo ade anak sekarang pun die akan rase susahnyer & rindunyer berjauhan dengan papa...saye rase macam tu la sebab itu apa yang saye rase jugak...kalau boleh saye taknak anak saye rase susah macam saye...saye harap korang doakan saye supaya cepat dapat pindah ke alor star...saye dah anta borang pun...ok la nak balik la...babai!!!

3 kanak-kanak berdangdut:

munamuni said...

wish u luck...

hEarTLeSs said...

thanks mun hehe ko sbnrnyer dah biz lom ni?

amy said...

hahhahhahaa...aku pun doakan kwn aku nie dpt pindah sana..bleh hidup bgembira di samping sang suami terchenta :)