01 June 2010

short wiken with Incik Z

hari jumaat pagi kol 5 Z smpai kl and aku pun kuar rmh dgn adik terchenta pegi amek kt jln duta...on d way balik pontian, singgah rnr seremban utk bfast n solat subuh...oh ps2 aku yg drive smpai pontian sbb Z penat, nk tido...ok xpe oh nakalnyer u curi2 pegang tangan i ms adik i tido kt blakang hehe tp mcm bese la aku ni bkn blh main2 bwk kete mau langgar divider pengsan!

smpai pontian beli ayam 2 ekor utk BBQ mlm tu...beli kt kedai mak amira...sembang2 ngan mira sambil tunggu potong ayam...nk kesian ke x ek kalo mak die xbagi die keje mane2 soh tolong kt kedai jer? tapi best pe rilek je keje cm2 blh jln2 g sabah ngn kawan2...ufff

balik2 jer masuk bilik lepaskan nafsu lelah jap...mlm tu wat BBQ ayam and udang...best giler! ah nnt la upload gmbr...esoknyer g rmh kwn aku die kawen...g kejap jer sebab xde sape pon layan kitorg...bkn nk soh serve amekkan nasik suapkan ke mulut tapi at least dah nmpk kitorg diri dpn pintu gerbang, cakap 'jemput masuk' pun cukup la..ni x masing2 wat bodo jer aku pon terpinga2 dgn hadiah ni xtau nk bagi sape...sudahnyer kakak kt tepi kemah tu yg soh aku masuk jupe pengantin...yerla kalo dah dtg bwk adiah mcm tu mstla kawan kn? xknla jiran sebelah pulak [ade jgk jiran sebelah bg adiah] ok fullstop

pas makan jupe mak pengantin n pengantin trus blah g karok...layan 4 lagu [aku 1 jer Z 3 ok!] oh dating dlm 'jamban' n bilik je la kitorg...

ari ahad balik kl anta adik aku kt cheras [akhirnya nek star kt sg besi], trus balik rmh..oh lupe plak singgah epot konon nk bli kek kt secret recipe tapi rupenyer xde dlm epot lantas membeli 6bijik donut big apple [sori syg]...balik bli ikan nk goreng tapi penat...tido dulu [ms ni dah siap goreng ikan] sbb penat [sampai nasik goreng bekal dari rmh basi]...

ari isnin g giant bli barang + kek secret recipe [ade org tu dah suke giler]...balik masak makan tido bangun gaduh [2kali eh 3 kot] sori syg...u tau i syg u kn kn kn???

malam anta Z balik...T_T

2 kanak-kanak berdangdut:

along tersayang,,,(jgn marah) said...

oi2...da la rembat nasi goreng byk.basi plak 2.membazir.kah3.wa nk kek secret recipe gak.ok ko blk len kali bwk 1 kek.set! oh lupe! mak demam

hEarTLeSs said...

sengal...demam?knp?