06 December 2011

I'm Happy

happy tetibe teringat perangai anak...suke tarik2 kain pastu tersengih2 tergelak2 comel


happy jugak untuk prepare bekalan makanan Zara...bubur masak awal sebelum tido pastu esok pagi bangun awal kol 6 tengok kalau air kering tambah air pastu baru letak sayur biar sayur masak baru keluarkan letak dalam mangkuk dulu sejukkan sikit baru blend


happy jugak bile petang balik keje main2 pastu jerit2 tapi kesian sebab die selalu terkejut padahal xde la kuat sangat aku panggil hehehe rindunyer kat Zara...kat abah? emmm bole laaaaa.... *malu*



kbai

update: tetibe teringat Zara kalau nk pergi jalan2 kan turun tangga sepanjang perjalanan nk pergi kereta mesti die sengih jer dengan sape2 pun...semalam dekat klinik orang lalu pun die sengih tapi orang tak layan die tetibe sedih orang tak layan Zara haha



3 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

Zara ikut perangai ummi la ni....sengeh je kerja...ehh?? :D

hEarTLeSs said...

ummi die serious la haha

haLyZaQiut said...

serius bila dgn boss...errkk...