19 December 2011

Cik Zara 7

tolong ummi 'kemas' dapur






tumpahkan beras




UPDATE: Zara tak majok makan bubur jagung dah nak abis padahal banyak aku buat hehe nakal-nakal pun Ummi sayang Zara!

8 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

Zara nak masak nasi kot...kan ummi dia lapar....hahahha...

hEarTLeSs said...

akakaka nak masak tak kene time mmg kene la ngn ummi die hehe tapi takde nek tgn takde kuar sore cume dera emosi jer xnk layan die...die nanges die gelak bt tatau jer bile pk balik tgk muke die kesian hehehe

haLyZaQiut said...

Anonononoo....siannya zara....ummi ni pandai main psycho....hahahha..

hEarTLeSs said...

haha nk wat cane geram punya pasal org dah lambat die menambah kerja huhu

haLyZaQiut said...

hehhe...ummi, nk bubur jagung gak!!!!

hEarTLeSs said...

halijah nak jugak ke jagung blend dengan bubur nasik? bau kemain tp xlalu nak makan sbb blend akakaka

haLyZaQiut said...

Agak2 rasa dia sama x ngan bubur jagung yg ada kat pasar malam tuu....hahahhahaa...

hEarTLeSs said...

haha tidak sama sekali