27 July 2011

zara nabilah

lagi 3 hari zara genap 2bln...masa dalam pantang lagi mulut dah muncung2 sembang ngan orang pastu tido mengiring tapi skali tu jer...testing je kot hehe pastu bile tido dalam buai mesti nk tido dalam lobang haha sebab ape ade lobang dalam buai? sebabnyer zara kan berat pastu tgh2 bantal tu jd macam longkang...malam2 cek die tido mesti tgh meringkuk dalam lobang dengan khusyuknyer hehe comel ooo tapi aku angkat la jugak betulkan posisi die...kadang2 aku angkat die turunkan tido atas tilam...


cukop pasal tido zara skrg pasal perangai die plak..masa mula2 zara taknak direct bf maybe sbb susu sikit die tak puas and malas nk isap...bergaduh2 nak paksa die isap...pastu bile die tengah isap aku takleh kuar suara langsung sebab kalau aku sembang nanti die marah n taknak isap...amboi garangnyer!! ke ngada2? haha pastu masa abis pantang aku slalu kuar ikot Zul pergi kedai tinggal die kat rumah ngn maktok pastu sekarang zara asek nk mengempeng jek sampai melecet puting die isap...ha amek ko aritu ngadu zara xnak isap keh3...tapi susu masih lagi tak cukop aku bagi fm die taknak pulak...terpaksa la bagi jugak zara bf...kalo die lapar sgt die minum gakla fm...


ade anak ni boleh buat tambah stress and ilang stress...tambah bile tak pandai nak handle kalo die nanges tak benti pastu bagi susu taknak, cek pampers tak berak, tepuk perut pun xde kembung sampai tak tau baby nak ape sebenarnya...hari tu jadi camni aku bagi bf baru die senyap...lorrr nk manja rupenyer buat takot ummi jer ngeh3...ilang stress plak bile die bangun tido, pas menyusu daan segalanya dengan senyuman yang comelllll geram giler rase nak penyek2 jer haha macam pagi tadi aku agkt die dari dalam buai die tengok aku pastu gelak2...sejukkkkk ati...camne la nak tinggal t kat ofis asek teringat jer...haiiii lah anak...



7 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

eeiiiii.........bila baca ni mmg rasa mcm nk ada nak lak...cepatla sape2 nk masuk minang ni....hahahha...
Zara ohh zara, comel betul laa....nk cium2 jer...

hEarTLeSs said...

haha amboi open plak sape2 nk msuk minang ngamuk kang en zoro tu haha

haLyZaQiut said...

errkkk....x boleh ea cmtuu...okla, cepatla en zoro masuk minang, nk ada baby mcm zara...

*ziha, comel giler gmbr dia main cak2 dgn bantal tuu....hehehhehe

l@dylily said...

syomel.. cam aunty kikin.. hehe~

hEarTLeSs said...

liza - mesti awak lagi geram kalo tgk live die gelak2 sambil nk sembunyi muka

aunty kikin - comel3 haha

haLyZaQiut said...

anonononono serius geram, meh cni nk cubit2 pipi....hehhe

hEarTLeSs said...

namo la cubit pp...aket la...[zara pelik nape ummi die pelat haha]