12 May 2011

37 going 38

Semalam kaki bengkak hehe macam kelakar pulak sebab gemok haha 1st time kot kaki bengkak. Minggu ni last keje tak sabarnyer nak balik kampong. Mintak2 la sempat sampai baru beranak. Kalau on the way nak balik tu tak tau la kalau tetibe jadi orang Perak lak anak aku.

Nama anak dah carik. Mak long nyer pun dah bagi suggestion haha macam lawak lak. Susah gak nak bagi name ni nak maksud yang baik & nama yang best. Tapi takde la moden sangat kot macam Nur Natasha Ziegler haha menangis kot usatazah nak eja dalam jawi.

Preparation untuk barang baby almost done. Maksud almost done ni sebab ade yang tak beli lagi contohnya spray air, kelambu & barang yang gajah2. Yang gajah tu kite lupakan dulu kot-kot keluar kembar ke kan. Lagipun suami saye dah janji nak cari kelambu dekat padang besar sebab harga lagi murah & comel (katenyer la aku tak pernah jumpa pun)

Barang nak pergi hospital pun partially done sebab bakul, mug, disposable panties tak ade. Bila kate tak ade maksudnyer kene beli. Suami saye kate 'Balik nantila baru beli. Sempat lagi' ok u pergi beli sorang sebab i dah tak larat. I nak duduk rumah tengok ulangan Maharaja Lawak minggu 7.

Barang untuk tempoh berpantang pun baru beli set bersalin Nona Roguy dapat hage ahli ngeh3 itupun belum tentu aku makan mende2 tu hehe yang menarik cuma uncang cuci dengan scrub jer. Haha bengkung pun belum beli sebab suami saye kate nanti balik dari hospital kite pergi Pekan Rabu. Ok u sorang la turun i nak tunggu dalam kete. Kalau panas i tunggu la dalam bank.

Pasal nak balik nanti harap2 la muat sume barang nak sumbat dalam cik lisa. Dahla chomel barang plak macam nak pindah rumah sume nak bawak. Hehe cuti lame kot. Eh tapi cuti pun bukan pegi jalan2 nak bawak baju banyak2 hehe.

4 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

seronoknya....smoga semua nya akan OK dan selamat..insya Allah..x sabar lak zha....hehehhe...

hEarTLeSs said...

hehe TQ aunty liza hehe

lady sue said...

selamat bercuti bersalin.. heheheh.. semoga segalanya dipermudahkan.... amin...

hEarTLeSs said...

hehe amin...