11 January 2011

oh lisa - 2

yeah lisa dah siap operate petang ni aku jemput die kat spital...lisa bangkit dengan jantung, hati, limpa, ginjal, pankreas dan usus yang baru...paru-paru tak perlu ganti sebab baru lagi dan harap-harap peparu beliau masih sihat seperti 3bulan yang lepas...kalau buat hal dah takde warranty lagi tu

tak sabar nak bayar bil perubatan kau


update :: bila rasa gembira tepuk tangan!
update 2 :: lisa dah tak parkinson

2 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

brp cas medical lisa surirumah tuu...??

hEarTLeSs said...

sok kte update bil die hoho pengsan