17 January 2011

Menjawab Tag

disebabkan saye ini kurang kerja maka marilah menjawab tag yang dah berkepam milik Pn Surya hahahaha...oh cukup2 la tu..

1. Adakah anda rasa anda HOT ?
    - saya rasa ayam KFC Hot & Spicy lagi sedap dari Original recipe

2. Upload wallpaper anda guna sekarang


3. Cerita tentang wallpaper tersebut
    - disebabkan tempat saya bekerja sedang dalam kegawatan ekonomi maka kalender meja telah dicantas menjadi kalender desktop

4. Kali terakhir makan pizza
    - bulan 11 kot...kalo korang nak makan domino's pizza kat mid valley kan jgn bagi aci tua amek order ko sebab nanti kompem ko tunggu dkt sejam haram 1 bende pun ko tak dapat

5. Lagu terakhir anda dengar ?
    - Promise by A.N.Jell...geli tak?

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?
    - bunyi emergency bell sedang kedengaran...dan saya masih menaip blog

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa ?
    - [malu la nak cakap - sila muntah sekarang]

8. Tag lagi lima orang
    - Liza, Ekin, KT, Munir, Munzir

9. Siapa orang pertama dengan anda ?
    - kitorang kawan jer. sumpah.

10. Katakan sesuatu pada orang kelima
      - bila nak pulang bekas lutsinar ikea saye???

11. Orang ketiga ada hubungan dengan sapa ?
      - dgn En S & Naceka

12. Bagaimana pula dengan orang kedua ?
      - dgn family die

13. Kata-kata cinta kepada orang keempat ?
      - cikgu munir, sila update blog

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag ?
      - fakta tu ape?






6 kanak-kanak berdangdut:

l@dylily said...

z.. org ke-2 tuh aku ker?? lulz~

hEarTLeSs said...

yezza sila jwb yer hoho

kathy said...

patut la rasa macam ade org ngumpat aku ~ heheh

hEarTLeSs said...

haha

haLyZaQiut said...

sumpah...mmg kawan...x pernah lebih...=p

hEarTLeSs said...

hahaha