30 December 2010

2011

aku pernah cakap kalo sampai tahun depan takde anak or tak dpt pindah, aku nak bela kucing aku tak kire muktamad!!! tapi termengandung pulak..yer secara rasminya aku dah pregnent..sebelum ni bukan aku taknak bagitahu tapi masih baru dan aku takut...paham2 jela takut ape..skrg dah 4bln stgh...masa mule2 lambat peod aku rilek lagi yerla baru lewat seminggu tapi bile dah lewat 2minggu ape lagi buat la pregnancy test...tapi hampa...ok fine mybe mmg lambat kot..pastu buncit soh buat lg sebab tak puas ati so aku beli lagi and test...tunggu punya tunggu punya tunggu kuar 2 jalur...pe lagi senyum lebar ler pastu balik kg g klinik tok confirmation...yippieee balik rumah sengih jer haha

jadi, kami mulakan tahun 2011 dengan aktiviti dating bersama [sebenarnya tak pasan pun yang tarikh nk g dating tu mlm new year] iaitu BBQ di tepi pantai..bestkan dah kawen blh BBQ berdua dalam gelap haha...tapi jgn lpe bawak sijil nikah plak..

2011 juga bakal menyambut budak bucuk tomel insyaallah hujung bln 5 atau awal bln 6...baby boy ke baby girl tu rahsia ngeh3 ape2 pun sangat eksaited + takut nak jadik ibu..eksaited sebab ade baby...takut sebab tak yakin mampu ke nak jadi ibu yang tabah lagi2 tinggal sorang...oh! sape volunteer nak babysit budak bucuk tomel saye? wahhh takut juga nak tinggalkan die ngan orang lain...

jadi, doakanlah aku dapat pindah alor setar or dapat keje len kat perlis...penat o carik kerja...huk3...ape2 pun aku harapkan 2011 adalah tahun paling bermakna & lebih baik berbanding tahun2 sebelumnya...amin....

4 kanak-kanak berdangdut:

Fathiha Zainal said...

Waaaaahhhh! Congrats sis!!! Dh preggy.. Suke3!! Taon dpn dpt baby! Yesss! Yess! Eh eh.. Telebih laks! Hihi.. Tahniah yea kak ziha n hubby.

Errr.. Sy nk jd babysitter leh?? ;)

amy said...

hahhahaha bleh ar kawan ngn anak aku nati.. :D

haLyZaQiut said...

hehhee...comel je ziha tulis pjg2...slalu tulis pendek2, marah2...kih3....nyway, eppy new year dear...smoga cepat dpt transfer...leh hari2 BBQ dalam gelap...kih3...dating ber 3 la pasni...baby pon nk itut...

hEarTLeSs said...

teha - tq hehe nk jadik bby sitter ek? meh dtg kl haha

amy - jauh la subang suria dgn bkt subang keh3

liza - sob3 br lps kecewa tp xpe usaha lagik!!! epy nu yer gaks xsabar nk BBQ dlm gelap lg tp xleh bwk baby bahaya hoho