22 September 2010

tekanan cepatlah pergi

hari ini bertambah-tambah tekanan kat kepala aku ni...senak rasanya...kala ini aku seperti mahu pulang ke kampung berhari raya dan makan masakan mak...

kamu memberikan tekanan bila semuanya mahu cepat, semuanya urgent...diselang-selikan dengan panggilan telefon dari 2 pihak...pihak menara, pihak ibusawat...

pihak menara tak tahu apa knowledge dalam programming membuatkan aku pening mahu explain

pihak ibusawat mahu aku turun untuk melihat hasil report

aku juga tertekan bila mendengar perbualan orang baru kawen 2 bulan dah ade hasil padahal sebulan sekali die jumpa husband dia...oh rezeki...

kemudian tekanan dengan orang yang tak paham bahasa tak reti berdikari & pandai-pandai nak bagi arahan [kepala bapak ko la!]

aku malas mahu menaip lebih panjang kerana ibu jari kanan aku sudah sakit tak mampu untuk menekan 'space'

1 kanak-kanak berdangdut:

amy said...

lek ar senah..hhehehhehee [tp sapekah gerangan yg pandai2 bg arahan hehhehehe]