03 March 2010

sedap dimakan bersama sambal belacan

ok entry ni xde kaitan pon ngn tajuk tu haha cume nk menjawab soklan yg telah ditag oleh Pn Sur hoho

1.First time jumpa your hubby bila dan kat mana?
penghujung May 2007 kt gelanggang futsal dewan ape tah kt perlis tu tetibe jer dok kt seblah dahla musyukkkkk opsss sorry Incik Z...ms ni aku xtau pon umo die brape aku bajet dlm 25 dah couple br tau umo hahaha xpela tua pon tua laaaaaa

2.Love at first sight?
xpon haha kutuk lg ade

3.Who is he when the 1st time you met him?
1st time aku nmpk (bkn jupe) die adalah budak itam rambut kerinting bau busuk dgn kaki terseliuh...buruk benor akaka

4.How long it takes for him to ask you out for a date?
date? hmp dah bercinta tp nk ajak dating pon soh ajak kawan2 yg knlkan ktorg apela...time ni bengang gler...kuar br2 tu adelah dlm sbln lbey br brani ajak apela patutla xde gf penakut rupenyer haha bgs tol aku ngumpat laki sndiri


5.First place dating?
Andaman 2 kt jln g kangar...ufff apela yg ade sgt kt perlis tu pon...

6.How he proposed?
"abe nok kito ni becinto bia sapa kawen abe doh xmo maen2 abe pon dah doploh lape nnt pah mu abis blajo abe amik mu balik utara cni deh?" mcm ni boleh dikira proposed ke?

7.Special date with your hubby?
17th June 2007 - pengisytiharan booking x rasmi
28th Feb 2009 - pengisytiharan booking rasmi
13th Feb 2010 - pengisytiharan hak milik kekal


8.Changes that he asked you to do?
Abg : Manje nnt kt rmh abg pkai la kaen batik eh...aritu mak tegur sbb pkai suar
Manje : errrkkkkk?????

Abg : Manje dah xpyh pakai suar jeans abg xsuke org len tgk isteri abg
Manje : errrkkkkk?????

Abg : Abg suke la tgk manje pkai bj kurung pasni xpyh bli kemeja, blouse ngn tshirt bnyk2 bli bj krg jer
Manje: errrkkkkk?????

Abg : Manje nnt balik bli losyen mustajab bnyk2
Manje: errrkkkkk?????

Abg : Manje kurangkan sket membebel
Manje: errrkkkkk?????

Abg : Manje len kali kuar rmh pkai lengan panjang
Manje: errrkkkkk?????

Abg : Manje kurangkan sket shoping
Manje: errrkkkkk?????

Abg : Manje dah xpayah mkn ayam
Manje: errrkkkkk????? [xbg mkn tapi die bli jgk]


9.What is about him that you love so much?
errr ni rahsia rumahtangga

10.What is about him that you wish he would change?

benti rokok


11.You will lose your mind and crack your head when he..
..bile die tinggalkan aku! [masih bersama tp berjauhan aku dah boleh terima wpun ssh pd mulanya...br anta abg kt jln duta nk balik perlis dah sesat nk balik rumah...terlepas simpang nk ke PJ...drive sensorg dgn perasaan sayu tahan nangis...uffff kalo blh korg nnt jgnla jd mcm aku]

12.You will smile through your eyes for the whole day when he....
when he is smiling to me...that's enough 


13.Complete below sentences, "My love towards you hubby is as big as...."
haha weh surya aku bc jwpn ko part ni asek gelak jer sbb aku pon same gak...perut die br 2mggu dok ngn aku dah baju kene up 1 saiz




ok dat's all....ermmm sape kwn aku yg dah kawen??? ohhhh Puan Lady, sila jwb!

 



8 kanak-kanak berdangdut:

lady sue said...

ziha... hahahha.. .kamu memang suka mngetag daku... tak per tak per.. lama dah tak jawab soalan ni.. blog pun dah tak terusik ni.. ok ... layan layan... tunggu jawapan saya... hahhaha :P

hEarTLeSs said...

haha ok pe de gak post baru dgn menjawab soklan tag hehe

SuryaRahman said...

hahaha. nampak sangat kita isteri berjaya. Berjaya membesarkan perut suami. Bangga kan.

Beli losyen mustajab banyak2?? hahahahahaha.
beli, jangan tak beli.

hEarTLeSs said...

haha syyyyhhhhh losyen mustajab jgn ckp kuat2 kah3

amy said...

pergghhhhh byk btul permintaan suami..ko xyah erkkk..erkkkk..

manja: abggg...manje akan buat suma tu dengan syarat abg bhenti berasap..berasap nie kwn ngn setan jek (SILE BUAT MUKE KUCING COMEL EKEKEKEKKEKE)

abg : ERKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!! (kurang asam yer bini..ckp dlm ati jek)

ekekekekekkekee..amacam ade bran x ko nk ckp cm2 AAKAKKAKAKAKAKKA...

hEarTLeSs said...

kah3 balik kang aku try

amy said...

aku baru prasan..apesal laki hang propose guna loghat kelantan KAKAKAKKAKAKKAKAA...dia bukan utara ker?..

hEarTLeSs said...

haha die ckp loghat utara la aku sj je buat loghat klate