06 January 2010

tension jap!

pg td aku halfday amek kad kawen n nk byr half pkai kdt kad sbb xsmpt nk draw duit ps2 smpai kdai ade 3 makhluk 3 3 tu xreti nk swap...dlm wallet ade 50rgt jek aku nk bg die xnk sbb sikit sgt aku dah hangen dah la nk cpt sgkut plak nk byr...ade ATM pon maybank...akunyer cimb so mls a nk g so aku amek sparuh jek...xpsl2 sabtu ni kene dtg blik nk amek lg half n byr lg sket...xblh byr abes sbb banner aku lom siap...haish bnyk keje tol laaaaaaaaaaaaaaaaaaa geram aku ps2 ms odw blik td nk kuar simpan aku tercium kete bibah cine seb baek xkemek n xcalar...aku mati2 igtkan die dah lps sbb mmg aku yakin die dah grk dgn gaya kete nk kuar simpang...rupenyer die pon brek emergency sbb tetibe ade motor sial pencong dpn die...xleh slhkan antie tu gak...motor babi tu la...hmp...aku agak tension arini...maaf yer...

6 kanak-kanak berdangdut:

l@dylily said...

mm aku baca post ko ni pon tension.. hikhik

amy said...

sabor2..myb first time kot guna swap kad tu..tu yg gagal wat..bykn berzikir k..

FaRA a.k.a NaNa said...

saba ziha..cian ko..same la ekin..ak bace pon mcm rase skali tension si ziha ni..

haLyZaQiut said...

samala..baca post ziha sambil berkerut2 dahi...

hEarTLeSs said...

l@dylily, NaNa, haLyZaQiut - ait bc post ni blh tension gak? ni btol2 memahami ke ape ni hehehe

amy - bkn 1st time gune tp ni 1st time xleh gune...bkn mesin rosak tp org kt kdai tu xtau gune...sengal x??? die sndiri kate ATM jauh tp dlm purse ade 50 jek nk bg xnk pulak bnyk songeh btol ms dlm kete cm nk nanges jek ps2 bkk lagu kuat2

haLyZaQiut said...

Ziha, mungkin terlampau menghayati cerita awk ni kot...tu yg stress sama tuu..=)