08 January 2010

jawab soklan tag pulak ps2 aku tag Syafiq n Lady!!!

siap sedia menjawab soklan!!!

1. Adakah anda rasa anda HOT???
 of course la sbb tgh pkai jeket kt ofis yg ekonnyer suam-suam kuku kaki

2. Upload gambar kegemaran anda.



3. Cerita pasal gambar
gambar ni disnap mase jenjln kt genting ngn rumet aku ms dok kt vista...xde ape yg menarik cume aku ske gmbr ni...berada di tgh keramaian org kt sn hohoho 

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
yezzaaaa last 3rd Jan 2010 ngn along kt Pizza Hut Pontian ehehehe Pontian pon dah ade pizza tawww...ms ni tgh lapo gler mak ayah aku xde g anta adik aku nek bas kt Larkin...[akak best mkn pizza tp balik blikan beger je tok bdk2 kt rmh ehehehe]

5. Lagu terakhir anda dengar
  Melly Goeslow ft Amee - Ketika Cinta Bertasbih

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini 
- tgh tahan kencing
- bace gosip kt rotikaya.com
- tkr2 lagu dlm playlist kt pc

7. Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
angah...


8. Tag lagi 8 orang
ceh ade 6 org je pon...sorg dah tag aku, 2 g dah ditag oleh Cik Lyza, sorg g dah ditag oleh org yg mengetag Cik Lyza so tgl 2 org jela akakakakaaaaa
 1. syafiq
 2. lady


9. Siapakah orang no.1 kepada anda?
syafiq kawan aku kt TM same2 interview kontrak, same2 induction kt Taiping, same2 dpt permenant, keje same building tp laen floor, ermmm ape g ekkkk???? tu jela kot...pape pon die kawan yg baek wpon muke die ganazzzzz



10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5
ok org yg no.5 tu die suke cirit merata-rata ps2 xngaku


11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?
ko tau nyah die rupenyer cik 'GAY'ah!!!!!die ade affair ngn pelakon yg libas anak Datin Senah tuuuuu!!! sape ek name bdk yg kene libas tu UMMU NAJIBAH ke ape namenyer???


12. Bagaimana pula dengan no. 4?
ha yg no. 4 ni die ade shot sket wayar kt otak so aku xleh ckp bkn2 t die pancung aku naya!!

13. Pesanan kepada orang no. 6 
'Woi!!!KAWASAN LEMBU MELINTAS!' 


14. Kata-kata cinta untuk no. 2.
haisshhhh malu laaaaa....ape la soklan cmni...emmm [sambil memerahkan pipi kasi pekat sikit] utk Puan Lady, semoga berbahagia bersam suami tersayang... 'Jom Tido!' <-- kata Puan Lady kpd teeettttt

15. Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
uishhh ko xtau ke joyah dorg ni mane boleh jupe kalo jupe mst berdrama tarik2 rambut cakar2 smpai jatuh lam kolam renang! ha tu la persamaannyer


16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda
1. mak ngah dari yong peng
2. ade myB itam
3. rumet die hamimah
4. keje sambilan Dr Cinta
5. ade mr Zul same cam aku gak tp org laen k!!!

17. Persamaan antara kambing ngan lembu?
kalo golek atas api mst sedap tp sape nk golek lembu sekor?????

18. Perasaan anda buat tag ini 
arggghhhhh cptla abis soklan niiiii dah xthn nk kencing!!


19. Adakah anda tahu si razman itu sengal?
razman bapak ko ke? sengal same ngn ko...ok??? 

20. GAY or LESS??
oi ape jadah pompuan nk GAYah plak??? 

muahahahaaaa abis gak soklan neh segala kata2 kesat hanyalah gurauan semata2 sbb aku xtahan kencing!!!!




 

6 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

weh g kencing la cik nazihah...
amboi kaki gossip sampai datin libas lebas sume tau...hahaha...
*ngntuk tahap teragung...huaaaa...

hEarTLeSs said...

hahaaaa...arini cjuk smacam asek nk kencing jek

lady sue said...

hahahha... puas puan lady ni pk pasal tag ni.. sampai dah kering otak ni... hahaha.. ingatkan fb tadi.. adoiiii... kena tanya munzir lak camner nak jawab soalan... hahahahha.. lawak kering betul la... nak carik orang utk di tag plak ni... pening pening.... hahahhaha.. ziha.. nak tag awak balik la...

hEarTLeSs said...

alaaaa xnk jwb hahaha

lady sue said...

haa.. dah tag awak balik... huhuuuhhu

http://ladysuerauf.blogspot.com/2010/01/jawab-soalan-ni-sebab-saya-dah-tag-awak.html

huhuhuhuh.. penat jawab soalan tau...

hEarTLeSs said...

lalalalaaaa tag tu ape xtau la...hahaha