01 March 2012

masalah

aku ade masalah bangun tido. sebab tu bila aku datang ofis awal adalah satu perkara yang rare.
tapi balik nak on time siap awal g. macam mana lah nk berkat gaji tiap bulan. eh? hehe so azam mulai esok aku nak bangun awal sampai on time dan balik pun on time. kenapa tak balik lambat nak cover yang datang lambat? sebab thn lepas aku dah ganti awal2 dengan balik lambat dengan perut memboyot bukan bos tak pernah terserempak ngan aku kalo balik lambat. ah balik lambat ke datang awal ke orang lain jugak yang dapat kpi. so tahun ni buat biasa2 aje. taknak dah extraordinary. perasan bagus. kah3

4 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

Hahhahaha.....awk kalau balik lambat, awk wat keje kat meja boss ziha...baru boss nmpk...hahahhaha...

hEarTLeSs said...

kah3 best2 kalo boleh pakai laptop bos skali

Saya Disini said...

kak blik nak awal..dtg nak lmbt

haLyZaQiut said...

hahhaha..kemain ziha...