08 March 2012

Cik Zara 9

Cik Zara is now 9months 1week...abah die potong rambut konon2 nk buat bangs la sgt (tgn kt bahu mate juling) since pc ofis ni xleh nk accept bluetooth so nanti lah upload gambar baru

pagi tadi macam bese Cik Zara bangun pukul 5 tengok kartun sambil tengok main remote asek teroff jer aku g la on kan tekan kt remote 2 3 kali berlaku. aku kat dapur prepare bubur ps2 dengar Zara panggil aku. obviously bukan panggil UMMI tapi panggil 'Aaaa....Aaaaa' aku toleh die hulur remote...owh suruh on kan tv alololo comellllllll tapi nakalnyer jatuhkan penyidai dengan baju yang penuh tergantung pastu buat muke tak bersalah sambung tengok tv

3 kanak-kanak berdangdut:

Saya Disini said...

mmg tak bersalah pon..yg ummi dia p sidai dekt ngn zara napa?umi la yg wak salah

hEarTLeSs said...

erkk alamak ummi plak kena balik bijak bijak

haLyZaQiut said...

hehhee....comelnyaa...bgn kemain awal lagi...ziha, dh lama x letak gmbr zara...cepatla letak...nk tgk rambut baru dia...