20 October 2011

mak jemah ok jer!

fuh fuh fuh kembang kuncup lobang idong meniup sawang kat blog nih [tipu jer] dah sebulan tak hapdet maklumlah mak jemah bizi uols!!! hehehe mane nk cuci rambut mane nk trim jambang lagi huh tak sempat2 nak hapdet...cik zara skg dah lasak kalo tido tilam besar tu die punya kalo tak ngn muke mak jemah yg ayu ni ditendangnyer jugak...

hujung minggu ni mak jemah ade kursus kat taiping...team building katenyer kannn...lengoh la pinggang mak jemah nanti nk ber'warcry'....hadoiii ok la mak jemah nk sambung keje...baiiiii

3 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

Woowoww....giliran mak jemah lak ke gi tapeng....pasni mak jemah ada muscle la wat wall climbing....hahahhaha

hEarTLeSs said...

wall climbing kat bukit larut mak jemah xnk buat. mak jemah tunggu kat bawah jer gubah bunga gitew

haLyZaQiut said...

Mak jemah mmg feminin....i looiikkeee.... :D