22 December 2009

etika pemanduan lisa

1. tidak boleh dipandu dlm keadaan stress, marah, skt ati. makanya akan dihon oleh pengguna jln raye yg laen
2. tidak boleh membiarkan diri dipintas oleh kete laen lebih2 lg sang kancil
3. lisa berada gagah di atas jln raya jika baru dicuci
4. lisa sdg mengalami demam panas makanya tidak boleh dipandu selalu...kalo bwk jgk makanya tuan pny lisa akan ber'zikir' di dalam hati
5. lisa akan membrek sesuka hati bile 'disondol' oleh kereta laen dilorong kanan

5 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

hahhahahhaa......lawak giler...
apelah punya otai si lisa ni..
sama je macam tuannya..hahahha..

hEarTLeSs said...

ngeh3 oppsss bos lalu n nmpk muke kte tersenyum... apakah???

haLyZaQiut said...

haa....kang kantoi lagi kang blog ni..hehe

hEarTLeSs said...

muahahahaaaa xpe yg ni light sket yg dulu tu heavy metal ekekeke

amy said...

kem salam kat lisa k..hahhahahahaa