21 May 2012

tukar susu dan pampers

dah sebulan Cik Zara tukar susu anmum essential step 2...selera makan pula makin bertambah asek nak mengunyah jer pastu duduk macam big bos silang kaki pegang remote tv...semalam lepas makan nasi makan maruku pastu aku makan naget die pun nak jugak tapi aku bagi biskut pun makan jugak pastu minum susu dah pukul 10 malam masih mengunyah sudahnyer kol 11 malam setelah bawak masuk bilik dan tak layan die main aku tertido tak tau die tido pukul berapa tengok2 dah pukul 4.45 am...


dah sebulan Cik Zara tukar pampers pet pet sebab lately pakai huggies ruam teruk kt flower die...pakai pet pet ok sket tapi kalau dah full lambat tukar pun merah jugak but better than huggies...

maka susu lactogen 700g dan huggies 1pek 80 pcs terpaksa disedekahkan kepada Adam Haikal kat kampung....

* dalam percubaan untuk beralih kepada cloth diaper tp abah kate macam tebuan *

2 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

Wahhh...zara dh kuat makan ea...nk membesar lah tuu... zara makan maruku dah...?? hebat3....hehhe

hEarTLeSs said...

haha gg baru nak masuk 3btg dah mkn maruku kih3