03 January 2012

New Year 2012

Tahun baru 2012 dimulakan dengan berita penjualan rumah yang aku duduki sekarang...setelah hampir 2tahun aku duduk situ bermulalah episod mempacking barang-barang which is the worst ever...dah nak balik kampung baru terhegeh-hegeh nak kemas beg inikan pulak nak kemas semua barang kat rumah...ku fikirkan lama lagi aku menetap kat rumah tu...rasa macam sedih pulak sebab rumah tu best takde lipas takde cicak tak hectic takde masalah nak parking walaupun melangit ke tingkat 3 takde lif...


Rumah mana nak pindah pun belum ada...harapan nak pindah ke Kedah tu bayang pun takde...harapan orang tu nak pindah sini pun macam tinggal harapan jer...sukahati lah nak hidup macam mana yang penting makan kenyang b***k puas...


Doakan saya berjaya

2 kanak-kanak berdangdut:

Cik FaRiZaM said...

dah cari umah ke?sian zara and zira...heehehehe...pelan2 cari umah k....liza rajin cari umah tuk org...hehe

hEarTLeSs said...

hehe dah ade yg nk bg duduk tp rmhnyer tak setel lg urusan bank...lgpun rmh yg ni pun owner skrg kate belum tau keputusan loan dorg lulus ke x kalo lulus pun nk tukar nama tu ambil ms lama sampai 6 bulan ke setahun