23 March 2011

excuse me?

bos boleh tak bersikap professional? ade ke org anta email lain kte nk jawab lain? tak tau la kalo bos macam tu kan user tanya status report A bos jawab status report B...pastu bos nak perli-perli aku plak ek cakap elok sket bos seb baik tadi kau sempat lari kalau tak mesti bos bengang sebab aku marah bos...

aku sendiri dah kol user tu tanya die nak ape sebenarnya then die pun kate die tersilap anta emel. aku memang tak puas ati ngan ko bos kalo ko nak tukarkan aku ke kedah aku lagi suke

5 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

jiha, boss yang kita kenal ke...??hahhahaha...

hEarTLeSs said...

yep

SuryaRahman said...

sot la ko ni. tapi ko buat ah die naik angin. mane tau die tukar ko ke kedah 24 jam. rejeki tu. haha.

hEarTLeSs said...

haha kalo ke kedah best ar tp kalo die buat aku floating kt cni naya jer huk3

Kembara Epustaka said...

mau aje ada alasannya...