08 February 2011

kisah seram

beberapa hari lepas ada budak bergerak2 dengan dasyatnyer dlm perut aku...setelah diperhatikan agak lama, kami terlihat anggota badan (kaki atau tangan) budak tu bergerak dari permukaan perut aku...banyak kali dan aku rasa seram

8 kanak-kanak berdangdut:

l@dylily said...

due biler ziha?? ade ke seram?? hahah

hEarTLeSs said...

30hb5...tp cuti sbln awal kot takot terawal plak xsbr nk kuar..huhu seram ko bygkan benda bergerak2 dlm perut bkn rasa jer tp leh nmpk die grk haha

SuryaRahman said...

bangang la ko ni. aku dah naik seram dah nak baca tadi. ingat kisah seram ape tah.

eh, bukan menarik ke perkara tu?

hEarTLeSs said...

haha mmg menarik tp sbb terkejut kot tu yg seram haha

haLyZaQiut said...

woww.......nak pegang pewot ziha!!!! hahhaa

hEarTLeSs said...

hehe ptg2 n mlm jer peristiwa itu berlaku siang2 kurang sket rehat katenyer...mlm mak die nk tido kemain lagi die ajak wrestling

ibu atif said...

weh aku siap amik gamba my naked perut lg time tu weh..hahahaha..mane gmbr perut2 korg ni..meh nk tgk..haha

hEarTLeSs said...

gmbr ade tp mn blh lepak kt cni haha try nk wat video belly dance tp xdpt haha