27 October 2010

cina-melayu-cina

cina 1 claim bile tukar kompressor ekon boleh sejuk kalah peti ais hage kompressor pulak rm4++

melayu pula kate ini kompressor jem kalo ang tukaq kompressor kompem 1sistem ekon kene cuci paling tak rm 700 [melayu ni buat aku rase nak tumbuk muke die sbb cakap kedah slang kelantan]

cina 2 kate kompressor nampak memang jem kene tukar, kite cek dulu minyak kalau hitam kene cuci semua, kalau putih lagi kasi tukar kompressor jer...[selang beberapa ketika] ok bang ini minyak putih kuning cair still ok lagi tak payah cuci cuma tukar kompressor, tambah gas, bla bla bla rm 480

[selang seminggu] perghhhh sejuk giler ekon kete gua macam peti aissssss baru bukak kipas no 1 ekon yg paling minimum...

cube teka gua pegi kt sape????

kompemla cina 2 sebab cina 1 kt segamat [flower horn pny kes keh3], melayu pulak aku laki bini dah rase nak bagi die makan pelempang

tak boleh nak kate cina buat kerja bagus tapi melayu macam haram sebab tak semua macam tu...kes flower horn pegi 2 tempat cina ekon still mcm haram, g tempat melayu [kot] baru ok kih3

takpe kite tunggu kompressor recon aku ni genap 2bln baru tau ok ke x

2 kanak-kanak berdangdut:

amy said...

cina no 2 tinggal kt mane?..hehehhehehe

Sikelu said...

ha ha lepas dengar nasihat pakar pi buat semola la... tapi mmg sejuk ooo aircon dia....