01 February 2010

oh tidak!!!!

panas! babi! panas! babi! panas! babi! panas! babi! 


ziha ni asek mencarut jer dlm blog huhu xde a spontan oi kuar nate tu sbnrnyer nk ckp 'panas'...ape yg panas? huhu mlm smlm masa nk tmpl renda kt polisterin alas dulang jari tgh tgn kiri aku terkena gam panas yg pkai letrik tu pergghhhhh sedap wa ckp luuuu bile sapu mnyk gamat aku rs tetibe pedih gler aku igt bese la tu mst pedih tp lame2 makin xtahan aku ajak along g klinik...seb baek free sbb panel...

Dr: nape ngn jari awk ni?
aku: melecur dr, kene gam panas
Dr: bnyk pulak kes melecur arini...gam ape yg panas?
aku: gam pistol yg pkai letrik tu
Dr: awk btpe ngn gam tu?
aku: nk buat hantaran
Dr: bis2 awk sapu ape ni?
aku: mnyk gamat dr
Dr: eeee len kali kalo melecur jgn sapu ape2 mnyk nnt masak daging tu
aku: haha bis2 nk wat cmne dr tindakan refleks
Dr: dah2 g cuci
aku: pedih a dr
Dr: xla sket jerrr
aku: [cuci jari smbil menahan pedih]
Dr: nah tisu lap kering2 dlu
aku: ok
Dr: meh sy sapu ngn krim bla bla bla ps2 ratakan sndiri
aku: ok bye

seb bek g klnk dr bg ubat thn sakit, bengkak n antibiotik kalo x mst dah bnyk air bertakung kt tepi2 tu ps2 gatal huh lg seksa...macam-macam hal la dgn jerawat mcm lampu suluh la ape la ni jari pulak cedera...gmbr ade tp mls transfer hik3

9 kanak-kanak berdangdut:

SuryaRahman said...

sabar beb.satu hari nanti ade jugak benda yg ko nak kenang pasal persiapan perkahwinan. kalau tak kenang pun, bila nampak jari mesti teringat.hehe.

K.A.T.H.Y said...

pehhh!!!
pistol tu sangat best!!!
aku gune mase nk wat hantaran akak aku... hehe...

sabor ye ziha..
semoge lebih bersinar2+ berseri2
di hari persandingan mu nnt...

munamuni said...

hehee......sory aku x dapat membantu....mintak2 x der parut

hEarTLeSs said...

haha itulah kenangan kui3 ni dah kering sket la cume xleh kene air slalu kalo x lmbt g la nk elok...ops! ubat lupe mkn plak

Anonymous said...

alololo bakal pengantin ni..kene la jage leklok.kt jari plk tu..kn lg bape ari je nk nikah..ok take care dear..(i tau cane rse sakit tu sbb penah kene gam pistol tu..)

hEarTLeSs said...

anon - amacam? best x? haha

haLyZaQiut said...

la ziha...siannya awk...awatla blh terkena gam tu lak..msti pedih giler...ish3...jaga diri baik2...darah manis tuu...

hEarTLeSs said...

haha u dah rase ke darah i? kui3

Anonymous said...

haha..best2..mase nk kopek gam tu..tersiat ngn kulit2..woooo marbeles!