25 April 2012

lalala

ok bos pasni kalau bos tanya kenapa tak siap lagi nanti saye jawab diorang tak reply email pastu bos jangan ngamuk pulak yer kenapa saya tak follow up sebab tanggungjawab saye dah lepas bile saye hantar email. diorang reply ke tak tu masalah diorang takde kaitan dengan saye.

nice

3 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

Errrkkk....mcm marah je bunyiknya ni....

hEarTLeSs said...

haha bile tny bos ckp camtu nanti bile die tanya balik kte pun cakap camtu jugakla kih3

haLyZaQiut said...

hahha...dah agak dh ni, buang paku buah keras...(eh betul ke)...hahahha