05 April 2012

dada pecah!!!!

aaaarrrrggggghhhhhhhhhhhhh dah la terngiang2 kat otak insiden petang semalam dengan betina cina pastu tghari masuk ofis mengadap perkara paling bangang memang boleh kena darah tinggi macam nih

1) balik lewat
- kuar ofis pukul 6 lalu jalan biasa JEM giler sebab dekat simpang empat SMK Lembah Subang dah ade traffic light angin betul aku

2) betina cina macam shi la ke
- dari Subang Perdana ke Kg Subang aku dah kat lane yang betul tetibe ade Myvi Silver plat number JJG 7*** betina cina shi la ke menghimpit dengan tak bagi signal macam babi menyondol tak tentu hala setelah aku menang pertandingan cilok ngn cina babi aku terpikir nape masa side mirror die kt tepi kete aku aku tak kelepet jek side mirror die

3) zara demam
- balik rumah bagi ubat demam zara batuk terus muntah, malam pun tido kejap2 terjaga pastu ngamuk nangis2 bagi susu batuk muntah lagi

4) datang ofis tengahari baca emel
- dapat emel dari budak tu suka-suki bagi list procedure yang SHOULD be run daily termasuk procedure yg aku tgh recovery data. and that procedure staff lain dah run nasib baik takde truncate atau drop. aku tny die WHY that procedure should be run daily? aku tak pernah pun bagi apa2 justification pun samada dah schedule ke belum? dan die jawab 'OK'. aku boleh mati cepat kalo cmnih hari2...aku buat salah aku mintak maaf tak kira la boss ke sama level ke atau sape2 tapi kenapa kau buat salah aku marah kau macam nak gila kau TAK PERNAH cakap SORRY. kalau sekali dua aku tak heran la sgt masalahnyer lebih sepuluh kali kot buat salah

moga Tuhan ampunkan aku

3 kanak-kanak berdangdut:

haLyZaQiut said...

Sabar ziha...sabar...jgn marah2...ini semua dugaan ni...rilex2, tarik nafas dalam2, hembus....

*moga zara cepat baik...

hEarTLeSs said...

huhu 2la ptg smlm sblm sampai rmh dah istighfar xnk bwk blk rmh ps2 bertimpa2 pulak hurm...pg td dok rmh aman giler sampai ofis mula plak

haLyZaQiut said...

Tulaa...biasalah, dalam kerja ni msti ada cmtuu...kdg2 geram sgt, kdg2 sedih sgt...jgn fikir sgt...wat dek je...